Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma TuristickaMapa.sk - fórum

Rastislav Haleš

Zdravím

Dal by sa pridať bid na rázcestie Horáreň Jedliny ? Je tam smerovník, nachádza sa na červenej zo Zlatna na Veľký Tríbeč, pri vstupe do lesa. je to dosť doležité rázcestie, viacerí pri plánovaní túr na tento vrchol začínajú práve tu, kedže cesta pokračuje ďalej smerom k chatovému zariadeniu a je prístupná. Ďakujem.

MisoB

Aktualizácia
Boli aktualizované priebehy TZT na mapy.dennikn.sk a výpočtové dáta pre službu HIKEPLANNER. Stav ku koncu apríla 2023. Ďakujeme za pomoc všetkým prispievateľom.

MisoB

Aktualizácia
Boli aktualizované priebehy TZT na mapy.dennikn.sk a výpočtové dáta pre službu HIKEPLANNER. Stav ku koncu marca 2023. Ďakujeme za pomoc všetkým prispievateľom.

MisoB

Prerušované (čiarkované) = miestne značenie (v teréne biely štvorec nad uhlopriečkou vyfarbený).
Bodkované = cyklotrasy, len úseky vhodne prepájajúce sieť peších trás (v teréne farebné C-čko).
Zelené bodkočiarkované = NCH (v teréne biely štvorec so zelenou uhlopriečkou).

Na adresu redakcie môžeš poslať náčrtok na mape (scan) alebo priebeh v GPX, polohy a názvy štartu, cieľa a aspoň nejaké medzibody... čím viac info, tým lepšie.

Do legendy by to Ľubo mohol doplniť :)

Pitr

Ahoj,
tiež ma zaujímajú tie náučné chodníky. Všimol som si v mape prerušovanú značku a bodkovanú značku, ktorá čo vyznačuje? V legende o tom nie je zmienka.
Akým spôsobom Vám môžem poslať trasu udržiavaných náučných chodníkov z môjho okolia?

Lubo

Kludne posli na redakcny mail, pozrieme sa na to.

Rastislav Haleš

Dakujem. Vlani a tento rok chodím po náučných chodníkoch na západnom Slovensku a niektoré su v dobrom stave,možem poprípade poslat nejaké info

Lubo

Naucne chodniky pridavame len tie, s ktorymi mame skusenosti. Mnohe NCH totiz maju problem v tom, ze sa vyznacia z nejakeho projektu a potom schatraju, lebo sa o ne nikto nestara.

Rastislav Haleš

zdravím

chcem sa spýtať ako je to s náčnými chodníkmi, v mape som si všimol že niektoré pribudli a daju sa naplánovať, väčšina ale v mape nie je zakreslená a teda plánovať sa nedá, otazka znie, či sa budú v buducnosti pridávať aj ďalšie náučné chodníky do mapy v budúcnosti, Ďakujem

Lubo

Vďaka za podnet. Keďže miestna značka je tiež červená, tam sa to aktuálne nedá naplánovať. Pridáme tam nejaký medzibod, aby to šlo.

Rastislav Haleš

Zdravim

Chcem naplánovať trasu z Bodikov červenou značkou na Šípovu hať. Stále mi ponuka iba moznost využiť miestne značenie (bodkovana červená) a už som vyskúšal v hikeplaneri všetky možnosti. Ako mam naplánovať trasu aby sa mi zobrazila po červenej okolo Dunaja?
Dakujem

MisoB

Aktualizácia
Boli aktualizované priebehy TZT na mapy.dennikn.sk a výpočtové dáta pre službu HIKEPLANNER. Stav ku koncu februára 2023. Ďakujeme za pomoc všetkým prispievateľom.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum