Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Krátka správa o Sport Prague

Diskusná téma K článku: Krátka správa o Sport Prague

V dňoch 20. - 23. 2. 2008 sa v pražských Letňanoch konal 32. ročník medzinárodného veľtrhu športových potrieb a módy pre voľný čas SPORT PRAGUE & SPORT FASHION. Výstavy sa Hiking.sk zúčastnil ako súčasť spoločenstva 1.outdoorová spolu so servermi SvetOutdooru.cz, Treking.cz, NaKole.cz a Hydromagazin.cz.

Lubo

Hasty, mohol si sa predstavit, rad by som s tebou pokecal nazivo, kedze sem do fora chodis uz pomerne dlho.

Murmar, vystavovatelov bolo o nieco viac ako na brnenskej S1, avsak napriek tomu hodnotim S1 trochu pozitivnejsie. Niektori vystavovatelia boli totozni.

Hasty

moj prispevok urcite nebol ako kritika, ale len zhodnotenie a je mi uplne jasne ze na vystavach nemate co pre uzivatela ponuknut
btw v to v stanku Hanibala som nebol ja ;)

Lubo

Mimochodom Hasty, bol si to ty vedla v stanku Hanibala? Ak ano, bavlnene tricko o ktore si mal zaujem mame este. Ak chces, napis mi na moj mail a dohodneme sa, ako ti ho poslem.

Lubo

My mimo webu nemame moc co ponuknut a netajime sa, ze vystava je hlavne kvoli obchodnym kontaktom. Kvoli dvom-trom ludom za den, ktori boli ochotni pokecat o horach a hikingu by sa nam tam neoplatilo chodit.

Na Sportlinii to bolo minuly rok lepsie, prilis si s nami pokecat viaceri a verim, ze tento rok v BB pride este viac. Najviac sa tesim na tych, co kritizuju vo forach. Najma s Dobromilom by som rad prehodil slovko dve :-)

Hasty

Ako navstevnik mozem veltrh zhodnoti ako "nic moc" Prezentacia hiking-u asi v zmysle dohadovanie zakazok a pre koncoveho uzivatela par letacikov medzi ktorymi boli aj kusky z roku 2006 a par novych

Lubo

Priestor na prezentaciu bol rozdeleny paritne medzi vsetkych 5 partnerov. Pre tuto prilezitost sme vyrobili aj nove letaciky, aby sme tam neboli "nasucho".

TDD

Ako vidno z obrázku - zoskupenie Hiking+Turistická mapa sa prezentovalo.
V akom rozsahu?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum